Croatian English German

Restoran i svadbeni salon

Restoran i svadbeni salon "TWI" je izgrađen i otvoren 2014. godine, namjenjen za organizaciju svadbenih slavlja kapaciteta do cca 210 gostiju, ali ugodan za manja okupljanja poput poslovnih skupova i prezentacija, rođendanskih proslava i ostalih svećanosti koji zahtjevaju veći broj sjedećih mjesta, sve po želji i potrebi naših klijenata. Nalazi uz magistralnu cestu M-5, Sarajevo – Kiseljak – Busovača – Travnik, 10 km od Kiseljaka prema Busovači u mjestu Brestovsko. Uz moderno uređen interijer u koji se mogu uklopiti različite dekoracije, ljubazno i uslužno osoblje, bogat izbor menija, fleksibilnost da se prilagodi Vašo želji o izgledu i toku Vašeg slavlja zadovoljava kriterije visoko rangiranih ugostiteljskih objekata.

Da bi našim i Vašim gostima pružili što ugodniji boravaka objekt ima klimu uređaj i ventilaciju, vrhunskim ozvučenjem i light efektima kao i video nadzorom. Ispred restorana nalazi se parking mjesto do 60 parking mjesta na kojem će za sigurnost Vaših automobila pobrinuti naše osoblje, a parking je dodatno osiguran i video nadzorom. Kompletan postor je ograđen ogradom s dva ulaza.

U našim menijima nudimo Vam modernu, ali i tradicionalnu kuhinju, a u ponudi imamo i različita pića i tortu za mladence, pri čemu nastojimo uvijek Vaše želje objediniti s našim mogućnostima na obostrano zadovoljstvo.

 U prilici smo Vam, kod ugovaranja svadbi i drugih svećanosti ponudutu sljedeće:

   - zakup sale do 210 mjesta

   - meni i piće ( po Vašem izboru) 

   - torta ( u Vašoj režiji ili u dogovoru s dodatnim plaćanjem )

   - muzika ( u Vašoj režiji ili u dogovoru s dodatnim plaćanjem )

 Protokol po dogovoru ( u koliko svećanost počinje, kada se poslužuje hladno i toplo predjelo, glavno jelo i torta za mladence ). Za dodatne informacije pozovite tel. broj 030 / 876-100.